Line up:

Nidza (TouchRadio) - SO

Dark Angel (Alternacija) - NS

Goya (Atlernacija) - SU

Natasha (C'n'B,FunPro4) - SU

Nikola Slepčević ili Nidza je rođen 09. jula 1985. u Somboru (resident TouchRadia). Interesovanje za muziku je pokazivao još od ranog detinjstva, a počeo se baviti 2003.
Konkretno muzičko opredeljenje dolazi sa godinama, počevši od techna, electro punk-a, progressiv-a, razvijajući se do sadašnjeg minimal zvuka koji polako ali sigurno prelazi u tech-house, koji članovi Touch Radio-a i on promovišu.

Novosađanka Senada Sevlić radi kao DJ Dark Angel i kao DTSS(DeadTrashSuperStar).
Pripada generaciji koja je rasla uz Exit. Opsednutost muzikom dovela je do toga da mora da nastupa pod dva pseudonima sto joj je pomoglo da ostane eklektična, a ne postane šizofrena.
Kao član event organizacije AlterNacija, aktivna je kao promoter, organizator, event-menadžer i sve drugo što može da okupira jednog ambicioznog i aktivnog DJ-a.Kao Dark Angel, DJ set gradi fuzijom minimal zvukova protkanih istočnjačkim melodijama, a inspirisana atmosferom i ponesena retro raspoloženjem, dozvoliće Vam da u tim setovima nekada primetite posledice jakog uticaja synth-popa osamdesetih.

Goya&Natasha najpoznatiji balkanski dvojac, radiće do zatvaranja prve žurke. Subotičani iz funPro4 ekipe odradiće set u svom novom stilu. Slušaćemo tech house set, sa prepoznatljivim underground prizvukom. Treba napomenuti da je Goya takođe član moćne Alternacije, dok je Natasha i dalje u CNB priči. To ne umanjuje važnost njihovog nastupa na Touchradio žurkama, kao po običaju očekuje se nezaboravan provod do kasno ujutru.

U slučaju lošeg vremena lokacija Hotel Internacion Sombor

 

Pozivamo Vas na 16. samostalnu izložbu umetničke fotografije Borisa Dejanovića
- LEPE DEVOJKE KAO IZAZOV -
program:
- Performans - multimedijalni prikaz, fotografisanje atraktivnih devojaka na atraktivnim automobilima i motorima
- Otvaranje izložbe
- Party - dj veče dj Boki & Touchradio hit's
subota, 22.maj 2010 @ 21:00
club STENDHAL Sombor (ulaz kod matičara na glavnjaku)

Boris Dejanović je rođen u Somboru 20.11.1981. god. gde je završio srednju školu za dizajn tekstila i učiteljski fakultet. Član je foto kino i video kluba ,,Rada Krstić’’. Velika ljubav prema umetnosti ga je dovela do umetničke fotografije 1999. god. kada je prvi put upotrebio fotoaparat i vrlo brzo savladao tehniku . Vrtoglavim usponom otkrivši sebe u umetničkoj fotografiji nanizao je veliki broj nagrada i priznanja a neke od njih su:
- plava počasna traka FIAP-a Prato – Italija,
- bronzana plaketa na internacionalnom festivalu minijatura u Beogradu,
- bronzana plaketa FIAP-a na internacionalnom festivalu fotografije Šumice-Beograd,
- zlatna plaketa na internacionalnom festivalu Rock fotografije u Zaječaru,
- srebrna plaketa na internacionalnom festivalu reportaže INTERFER u Somboru,
i još mnogo nagrada i priznanja.
Pored takmičenja Boris je autor 15. samostalnih izložbi fotografija u zemlji i inostranstvu sa već poznatim multimedijalnim prikazom i performansima. Naj uspešnija je bila kolekcija PLANETA Neon zbog specifičnog načina fotografisanja i interesantne primene neonskih svetala na osnovu čega su ga istaknuti majstori fotografije i prozvali osnivačem novoga pravca u umetnosti NEONIZAM – crtanje neonskim svetlima.
Radio je i kao fotoreporter , instruktor fotografije ali je sebe pronašao u studijskoj fotografiji čime se i dan danas bavi. Danas živi i radi u Novom Sadu gde i dalje sprovodi svoj pravac ali sada na poznatim licima iz sveta estrade, filma, mode i to ne samo u fotografiji već i video spotovima i reklamama.
www.borisdejanovic.com

 

Organizacija koja je iskonskim klaberima poznata po serijalu žurki “klupska RE:animacija” u kojima prezentuje najsvežije tjunove savremene elektronske muzike, zahvaljujući ekipi Touch Radia (a pomalo i činjenici da je jedna od osnivača i glavnih performera upravo jedna Somborka :)) predstaviće se (konačno!) i somborskoj publici.
AlterNacija je event organizacija, čini je ekipa DJ-eva, performera, novinara i menadžera, a osnovana je 7.7.2007. u Novom Sadu.
Bilo da se radi o djingu, muzičkoj produkciji, perfomansu, ili uređivanju portala i podcast radio emisije, misija im je rekonstrukcija zabave, to ih pokreće i daje pečat svemu čime se bave.

Jedina dama u DJ ekipi je Dark Angel, koja može da se pohvali otvaranjem Dance Arene 2009, brojnim nastupima na Elektrana stageu na Exit festivalu, i u većini beogradskih, novosadskih i vojvođanskih klubova. Kada se tome doda njena neverovatna harizma i nikad dosadan tech, house, i mnml set, ne čudi što je ona trenutno najtraženiji AlterDj!

Gregor je sigurno jedan od najvećih Djeva na sceni. :) Setovi ovog simpatičnog momka uglavnom su veoma melodični, prožeti sa dosta vokala. Nastupao je sa imenima kao što su Nathan Coles, Lexicon Avenue, Jim Rivers, Pole Folder, a u Somboru će imati čast da stane za mix pult prvi od ekipe AlterDjeva.

Dejan Tomka aka Arhitek je idejni tvorac AlterNacije: sem što je Dj i producent (svoje tracke potpisuje za Genesa Records), on je glavni menadžer i koordinator ove event organizacije. Afirmisao se pomoću eksperimentalnog i dosta ozbiljnog mnml zvuka, a danas varira sve do veselog, ali i dalje neobičnog house-a.
Zapažen nastup je imao na HNS stage-u na Exitu 08, kada je zajedno sa koleginicom Dark Angel nastupio pre Anje Schneider, a da li će ovaj put nastupiti kao ekperimentalni Arhitek, ili melodični Dejan Tomka, zavisiće od vas!

AlterNacija je verovatno najpoznatija po svojim neobičnim i originalnim performansima sa vatrom i na štulama: AlterPerformeri su do sada nastupali na brojnim žurkama, korporacijskim proslavama, karnevalima, a u Somboru će, između ostalog, nastupiti premijerno noseći nove iPunk kostime. Wooohoo! :)

Za b2b warm up set na ovom događaju zaduženi su Touch Radio Djs: Gligorije - poznati underground lik, prisutan godinama na sceni i Bojan Miljković – koji može da se pohvali rezidenturom u najvećem balkanskom klubu na otvorenom, Miracle Loungeu u Budvi.